Surówka ze szpinaku

IMG_0258

ryż naturalny brązowy – pół woreczka (ugotowany bez soli)

1 porcja schabu środkowego (pokrojona na cieniutkie kawałki), 1 łyżka olej rzepakowego, cebula, 1 łyżeczka koncentratu pomidorowego, sól, pieprz cytrynowy, papryka słodka

szpinak, kiełki, pestki słonecznika, papryka czerwona; sos przygotowany samodzielnie (natka pietruszki, koperek, szczypiorek, sól, pieprz, 1 łyżka oliwy z oliwek, pół cytryny, 1 łyżeczka miodu; wszystko zblendowane i wylane na sałatkę – mniam)

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s