Polewa kakaowa do ciast

Najlepsza polewa własnej roboty, jaką dotychczas robiłam.

Składniki:

  • 3/4 kostki Kasi lub masła roślinnego,
  • niecała szklanka cukru,
  • 5 łyżek wody,
  • kakao (tyle, aby uzyskać odpowiedni kolor polewy).

Gotować polewę przez 5 minut. Po ostudzeniu i zgęstnieniu nakładać na ciasto.

Zawsze wychodzi. Polecam.

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s